Κατακραυγή κατά του Άδωνι! Εξόργισε ακόμα και τους νεοδημοκράτες…

Προανήγγειλε πριν από λίγο ότι πάει σε κοπή πίτας κομματικής οργάνωσης!

Must Read

Ορυμαγδό αντιδράσω προκαλεί ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πριν από λίγο ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι πρόκειται να παρευρεθεί στην κοπή πίτας κομματικής οργάνωσης!

Ακολούθησαν δεκάδες σχόλια εξοργισμένων πολιτών που απορούν πως ο Άδωνις όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των καταστάσεων, αλλά ανακοινώνει και την συγκεκριμένη «έμπνευση» που είχε ενώ η Ευρώπη φλέγεται και η Ελλάδα υποφέρει.

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι ο Άδωνις έχει συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Ότι και να γίνει, φτιάχνει το προσωπικό του προφίλ και τον δικό του κομματικό μηχανισμό προκειμένου να μπορεί πάντα να επιβιώνει και να ανέρχεται, ανεξαρτήτως καταστάσεων. Δεν έχει καμία σημασία για τον Άδωνι εάν ο κόσμος καίγεται. Αυτός τηρεί το προσωπικό του «πρόγραμμα» απαρέγκλιτα.

Δείτε την ανάρτηση του που προκάλεσε σεισμό στο διαδίκτυο:

Η ανάρτηση του Άδωνι που προκάλεσε σεισμό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This