Επίδομα Πάσχα: Θα δοθεί τελικά;

«Στρίβειν δια του αρραβώνος» ο Γιάννης Οικονόμου

Must Read

Με αοριστολογίες επιχείρησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου να πείσει για την κυβερνητική στήριξη της κοινωνίας για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Οικονόμου ζήτησε να δείξει η Ε.Ε. αντανακλαστικά αντίστοιχα με αυτά που είχε στην επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία και για το ζήτημα της ακρίβειας.

Τόνισε ότι η στήριξη για την ελάφρυνση από τις ενεργειακές ανατιμήσεις θα συνεχιστεί για όσο διαρκέσει αυτή η κρίση και πως, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης, ετοιμάζονται πολύ στοχευμένες πολιτικές στήριξης, κυρίως σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, εξαντλώντας τις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας, χωρίς πάντως να εξειδικεύσει.

Στο ερώτημα εάν θα δοθεί τελικά το λεγόμενο επίδομα Πάσχα, απάντησε ότι σύντομα και γρήγορα, μόλις η κυβέρνηση είναι έτοιμη, θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, ενώ για το πλαφόν κέρδους ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι θα εξεταστούν τα περιθώρια κέρδους, για να αποκλειστούν οι δυνατότητες κερδοσκοπίας σε μια σειρά τομείς, όπου οι ανατιμήσεις δεν εξηγούνται άμεσα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως η στάση της Ελλάδας στο ουκρανικό είναι παρακαταθήκη απέναντι στον προκλητικό μας γείτονα. Για τη στάση της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι η χώρα μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους συμμάχους και τους εταίρους της, έχει στείλει βοήθεια και δεν προβλέπεται η αποστολή έμψυχου υλικού ή ελικοπτέρων. Ανέφερε, δε, ότι «η Τουρκία έχει ένα δικό της πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει το Διεθνές Δίκαιο, το οποίο είναι ανεδαφικό, και αυτό είναι ένα μήνυμα και για την Ευρώπη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This