Το «χόντρυνε» η ρωσική πρεσβεία: «Κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα»!

Καλεί τους πολίτες της να είναι σε εγρήγορση, να λάβουν προφυλάξεις και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις!

Must Read

Σαφώς και είναι δυσαρεστημένη η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά το να παρουσιάζει ως επικίνδυνη χώρα την Ελλάδα, στην οποία κινδυνεύουν οι Ρώσοι πολίτες είναι ακραία επιλογή πολιτικής τακτικής, η οποία μάλιστα προσβάλει τον ελληνικό λαό και όχι την κυβέρνηση.

Ουσιαστικά με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι διατρέχουν κίνδυνο οι Ρώσοι πολίτες στη χώρα μας και μάλιστα τους καλεί να αποφεύγουν τις… άσκοπες μετακινήσεις! Αναλυτικά αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς αντιρωσικής ρητορικής από Έλληνες αξιωματούχους και της προπαγανδιστικής εκστρατείας που εξαπολύεται στα τοπικά ΜΜΕ κατά της χώρας μας, εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, κυρίως των τουριστών.

Σας προτρέπουμε να είστε σε εγρήγορση, να λάβετε προφυλάξεις, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνήσετε άμεσα με τις ελληνικές διωκτικές αρχές για πιθανές απειλές, προκλήσεις και ενέργειες κατά της προσωπικής ασφάλειας».

Κανένα κίνδυνο δεν διατρέχουν φυσικά οι Ρώσοι πολίτες στη χώρα μας, μιας και ο λαός μας διακατέχεται ιστορικά από φιλικά αισθήματα για τη χώρα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This