Πλεύρης: Εισηγούμαι την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών!

Απίστευτο θράσος από τον υπουργό που αποδείχτηκε ανίκανος να προστατεύσει τις ζωές των Ελλήνων!

Must Read

Την απόλυση όλων των ανεμβολίαστων υγειονομικών στις 31 Μαρτίου «έδειξε» ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στη Βουλή. Πρόκειται για πάνω από 5.000 υγειονομικούς τους οποίους σχεδιάζει απομακρύνει η κυβέρνηση (και συγκεκριμένα ο Θ. Πλεύρης) από το ΕΣΥ, οι οποίοι αναλογούν σε 7% του προσωπικού του δημόσιου συστήματος υγείας.

«Ούτε θα επιστρέψουν, ούτε θα τεθεί θέμα αν πρέπει να πάρουν χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί ο χρόνος εργασίας τους», απάντησε ο υπουργός Υγείας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη.

«Όποιος αρνείται την επιστήμη δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσία στο σύστημα υγείας» μετά την 31η Μαρτίου, ανέφερε ο Θ. Πλεύρης και ανακοίνωσε τις δύο επιλογές:

«Επεξεργαζόμαστε διάταξη. Δύο πράγματα θα γίνουν. Με τη λήξη ή θα υπάρξει παράταση ή όποιος δεν εμβολιάζεται δεν θα παραμείνει στο σύστημα υγείας και θα προκηρυχθεί η θέση τους γι’ αυτούς που βρίσκονται τώρα στο σύστημα υγείας και δεν είναι ριψάσπιδες. Κάποιος που αρνείται την επιστήμη, που αρνείται τους νόμους της επιστήμης που λένε ότι πρέπει να υπάρχει εμβολιασμός, αυτός είναι κατά της επιστήμης που πρέπει να υπηρετήσει στο σύστημα υγείας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This