Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Από τώρα στην… αντιπολίτευση ο Τσίπρας- Σκίζει πάλι τα μνημόνια!

Βολές Τσίπρα για την έκθεση της Κομισιόν, που ζητά απολύσεις στο δημόσιο

Επίθεση στους θεσμούς, που ζητούν πάλι άγρια λιτότητα και απολύσεις στο δημόσιο έκανε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο, θεωρώντας πως η Κομισιόν βάζει αναχώματα στα προεκλογικά… ψίχουλα που έταξε (μέτρα ελάφρυνσης τα λέει ο ίδιος).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:

«Σήμερα όσα είπα τότε επιβεβαιώνονται. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη στο παλιό κατεστημένο και σε ακραίους κύκλους στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν τις επιλογές μας και να βάλουν εμπόδια στο σχέδιο μας.

Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα. Ο λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Η όρεξη άνοιξε γιατί ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για την επιστροφή στο 1 προς 5 στο Δημόσιο, ενώ εμείς έχουμε πετύχει το 1 προς 1».

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Είναι λογικό να ανοίγει η όρεξη. Μπροστά τις κρίσιμες εκλογές πρέπει να γνωρίζουμε πράγματα. Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια χάρη στις θυσίες του λαού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει ο δρόμος της επιστροφής και πως δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε πίσω στις μαύρες μέρες. Ο μόνος τρόπος να κλείσει ο δρόμος είναι η επιλογή του λαού στην κρίσιμη κάλπη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ