Δάκρυσαν από ευγνωμοσύνη οι Έλληνες για αυτό που έκανε ο Κυριάκος

Σήμερα καταλάβαμε την αξία του πρωθυπουργού!

Must Read

Πολλές φορές ο λαός δεν διαπιστώνει την αξία του ηγέτη του, μέχρι που το χάνει. Υπάρχουν μάλιστα τεράστια πολιτικά κατορθώματα τα οποία όμως ο λαός συχνά δεν αντιλαμβάνεται και δεν μπορεί να εκτιμήσει.

Σήμερα όμως οι Έλληνες κατάλαβαν την αξία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ο ηγέτης, ο πολιτικός άνδρας, ο πεφωτισμένος οδηγός του έθνους που ευθύνεται για το γεγονός ότι οι Έλληνες παίρνουν καλύτερα από ότι οι Σύριοι και οι Ιρακινοί.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Open και κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου για το αν είναι «κανονικό πράγμα να λέει ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί και ότι δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη;».

«Εμείς έχουμε ένα επίπεδο διαβίωσης. Για κάντε σύγκριση με αυτά που έγιναν στο Ιράκ και τη Συρία» απάντησε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κάνοντας τους τηλεθεατές να δακρύσουν από…. συγκίνηση για τα τεράστια επιτεύγματα του πρωθυπουργού.

https://twitter.com/marka2_/status/1503680079485980672

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This