Εξαλλος ο Σαμαράς από το άδειασμα Μητσοτάκη!

Must Read

Στα… κάγκελα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Αν και χθες του είχαν φτάσει τα μηνύματα για το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να στήσει προανακριτική μόνο για το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο κ. Σαμαράς πίστευε ότι τελευταία στιγμή θα περνούσε το δικό του και η ΝΔ θα παρέπεμπε και τον τ. πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αλλά ο κ. Σαμαράς νιώθει αδειασμένος και από την διαρροή του κ. Μητσοτάκη, ότι έναν πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις στο σκαμνί, κάτι που και επισήμως είπε και ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε γνωστό για τους δεσμούς του σάιτ στο οποίο κάποιοι πιστεύουν ότι αρθρογραφεί ο κ. Σαμαράς με ψευδώνυμο συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά Μητσοτάκη, τον οποίο αποκαλούν απροκάλυπτα ασυνεπή σε ότι έχει πει και κάνει!

Το βέβαιο είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα συνεχίσει τον ανταρτοπόλεμο στη σημερινή ηγεσία με κάθε τρόπο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This