Ελληνική Λύση: Περιμένουμε τις εξηγήσεις του Ζελένσκι για την αμυντική συμφωνία με την Τουρκία

«Ο πρωθυπουργός τον κάλεσε να μιλήσει στη Βουλή, χωρίς να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως άλλωστε συνηθίζει...», σχολιάζει το κόμμα του Κ. Βελόπουλου

Must Read

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του γραφείου Τύπου της, αναφορικά με την πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, να μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων, εκφράζοντας τις… προσδοκίες της από την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο πρωθυπουργός, χωρίς να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως άλλωστε συνηθίζει, κάλεσε τον πρόεδρο της Ουκρανίας να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στην Βουλή των Ελλήνων. Την Βουλή, που τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι υπουργοί του, όπως και κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί, σπανίως “επισκέπτονται”».

Συνεχίζοντας, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέρει πως «η Ελληνική Λύση, λοιπόν, αναμένει με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κ. Ζελένσκι για την ισχυρή αμυντική συμφωνία που είχε υπογράψει με την Τουρκία πολύ πριν τον πόλεμο, η οποία στρέφεται κατά των ελληνικών συμφερόντων και της εθνικής μας ασφάλειας, όπως και τις θέσεις του για την συμπεριφορά του ουκρανικού κράτους έναντι της ελληνικής εθνικής μειονότητας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This