Εξόργισε το πανελλήνιο ο Παπανδρέου με τον… ύμνο για την Ολμπράιτ

Πήγε το κράξιμο σύννεφο, για το πρωτοφανές ξέπλυμα της υπεύθυνης για τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας

Must Read

Πολύ στεναχώρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ο θάνατος της πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ, της υπεύθυνης για τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας με ψέματα κατά των Σέρβων.

Έτσι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έβαλε στα μνημόνια την Ελλάδα, προχώρησε σε ένα εξοργιστικό λιβάνισμα της αποθανούσης, στην οποία ανακάλυψε «ανθρώπινα στοιχεία», διαφημίζοντας φυσικά ότι είχε συνεργαστεί στενά μαζί της (αλίμονο!). Εκείνο δε που εξόργισε το πανελλήνιο είναι η αναφορά του ότι η Ολμπράιτ «έβαζε πάντα τις αξίες πάνω από την πολιτική και αγωνιζόταν μέχρι τέλους για έναν καλύτερο κόσμο»! Αυτές τις… αξίες προφανώς είχε κατά νου όταν βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία και σκότωνε αμάχους!

«Η Μαντλίν Ολμπράιτ ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που έβαζε πάντα τις αξίες πάνω από την πολιτική και αγωνιζόταν μέχρι τέλους για έναν καλύτερο κόσμο. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στενά μαζί της σε πολλές περιπτώσεις και να μοιραστώ τόσες πολλές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια για τις παγκόσμιες υποθέσεις. Όχι μόνο ανακάλυψα τα πολύ ανθρώπινα στοιχεία της, αλλά και εκτίμησα πολύ την βαθιά κατανόηση των διεθνών σχέσεων που είχε. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, η σοφία της θα μας λείψει τρομερά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός με τα σχόλια, κατηγορώντας τον ότι ξεπλένει την πολιτική Ολμπράιτ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This