Κ. Μπογδάνος: Παρουσιάζει την πολιτική κίνηση Εθνική Συμφωνία

Πιθανή συνεργασία με Φαήλο Κρανιδιώτη, Θάνο Τζήμερο και Νίκο Καραχάλιο

Must Read

Νέα πολιτική κίνηση, με την ονομασία Εθνική Συμφωνία, θα ανακοινώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής της Α΄ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος την ερχόμενη Τρίτη 5 Απριλίου. Η επίσημη παρουσίαση του νέου σχήματος θα γίνει στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην οδό Μιχαλακοπούλου, στις 7 το απόγευμα, και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπογδάνος έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα τόσο σε προερχόμενους από το σύνολο του πατριωτικού χώρου όσο και σε πρώην στελέχη της Ν.Δ. που το τελευταίο διάστημα έχουν αποξενωθεί από τις κυβερνητικές πολιτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένες συνομιλίες για πιθανή συνεργασία ο κ. Μπογδάνος βρίσκεται με τους Θάνο Τζήμερο, επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, οι οποίοι ήδη συμπορεύονται πολιτικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις, αφού, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θάνος Τζήμερος, παραθέτοντας παλαιότερο δημοσίευμα που σημείωνε ότι «ψήνεται συνεργασία» του με τον Κ. Μπογδάνο, σχολίασε «ψήθηκε».

Το «παρών» στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει και ο Νίκος Καραχάλιος, παλαιό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Στο ξενοδοχείο -εκτός εκπλήξεως- αναμένεται να βρεθούν και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων και οργανώσεων του πατριωτικού χώρου, οι οποίοι έχουν ήδη προσκληθεί.

Η κίνηση αυτή του Κ. Μπογδάνου έρχεται λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή του σε συνέδριο για τον «Εθνικό Συντηρητισμό» στις Βρυξέλλες, που διοργάνωσαν το Ευρωπαϊκό Συντηρητικό Κόμμα (ECR) και το αμερικανικό think tank Edmund Burke Foundation.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This