Σε παραλήρημα ο Τατάρ: Μας κατηγόρησε ότι στόχος είναι η αποχώρηση της Τουρκίας από την Κύπρο!

Η παραδουλεύτρα του Ερντογάν θέλει να εκπληρώσει αυτά που τους άφησε παρακαταθήκη ο Ντενκτάς!

Must Read

Για ακόμη μια φορά το μαντρόσκυλο του Ερντογάν στο ψευδοκράτος αποκάλυψε, εν μέσω ενός ακόμη παραληρήματος, τις βλέψεις και τους σχεδιασμούς της Τουρκίας.

Μίλησε για επιβεβλημένη παρουσία των εγγυήσεων της «μητέρας πατρίδας», όπως την αποκάλεσε, Τουρκίας και ότι δεν πρόκειται να προσέλθουν σε συνομιλίες εάν δεν γίνουν αποδεκτά η κυριαρχική ισότητα και το ίσο καθεστώς εκπροσώπησης. Όπως προκλητικά δήλωσε, τα κυριαρχικά δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού προέρχονται από το παρελθόν και είναι δικαιώματα που πηγάζουν από τις συμφωνίες του 1960!

Και επειδή τα ενεργούμενα της Άγκυρας έχουν το μυαλό τους και στην κονόμα, ο Τατάρ είπε ότι ο EastMed ήταν ένα σχέδιο μη λειτουργικό κι ότι ο φυσικός πλούτος της περιοχής πρέπει από την Κύπρο να περάσει μέσω Τουρκίας σε όλη την Ευρώπη!

Σε παραληρηματική έξαρση, μίλησε για… για καταπίεση των τουρκοκυπρίων, ενώ ανέφερε ότι δεν πρέπει να γίνεται παραπλάνηση από αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ιμπεριαλιστικών δυνάμεων! Προφανώς ξεχνάει ότι η «μητέρα πατρίδα» του Τουρκία ήταν που εισέβαλε στην Κύπρο.

Μάλιστα μας κατηγόρησε ότι στόχος του «ελληνικού-ελληνοκυπριακού διδύμου είναι η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και η αποχώρηση της Τουρκίας από το νησί. Εμείς αντιστεκόμαστε σε αυτά και ένα μέρος της πολιτικής που ακολουθούμε μέχρι σήμερα είναι να εκπληρώσουμε αυτά που μας άφησε ως παρακαταθήκη ο Ραούφ Ντενκτάς»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This