Πλεύρης-Γκάγκα καβάλησαν μηχανές για να πάνε στο Παπανικολάου

Must Read

Ως easy riders εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα...

Ο υπουργός Υγείας και η αναπληρώτρια υπουργός καβάλησαν μηχανές μεγάλου κυβισμού για να φτάσουν στο νοσοκομείο, στο οποίο ξέσπασε φωτιά το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα ένας ασθενής να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν. 

Οι δυο τους επισκέφθηκαν το νοσοκομείο ώστε να παραβρεθούν σε σύσκεψη μαζί με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογατζίδη αλλά και τις ηγεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

O Θάνος Πλεύρης

Φαίνεται ότι ο Πλεύρης και η Γκάγκα θέλησαν να περάσουν το μήνυμα ότι αντέδρασαν άμεσα φτάνοντας έγκαιρα στο σημείο, ωστόσο η επικοινωνιακή τους προσπάθεια δεν μπορεί να καλύψει τις καθυστερημένες αντιδράσεις τους στις ανάγκες του ΕΣΥ.

Η Μίνα Γκάγκα

Σύμφωνα με το Grtimes, αμφότεροι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του άτυχου 72χρονου που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά, ενώ τόνισαν χαρακτηριστικά ότι η λειτουργία του νοσοκομείου Παπανικολάου αλλά και της κλινικής covid, θα συνεχιστούν κανονικά.

«Έγιναν όλες οι ενέργειες που χρειάζονταν γιατί, όπως καταλαβαίνετε, με παρουσία οξυγόνων σε έναν χώρο που υπάρχει ανάφλεξη υπάρχει πολύ μεγάλη επικινδυνότητα. Το προσωπικό, γιατροί και νοσηλευτές που ήταν εκεί λειτούργησαν ακαριαία και ειδικά ο γιατρός κ. Τρύφων ο οποίος παρείχε άμεσα φροντίδα στους ανθρώπους και σε μεγάλο βαθμό με τη δική του συμβολή απετράπησαν να υπάρξουν χειρότερες συνθήκες», οπως τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης.

«Το νοσοκομείο έχει και θα έχει κλινική covid. Ήδη όλα τα περιστατικά του νοσοκομείου είναι μέσα στο νοσοκομείο σε κανονικές συνθήκες. Νομίζω ότι είναι ένας άθλος αυτό που έγινε σήμερα γιατί με τις παροχές οξυγόνου που έχουμε, με 75 λίτρα παροχές στο high flow θα μπορούσε να λαμπαδιάσει όλο το νοσοκομείο αν δεν είχαν ληφθεί έγκαιρα τα μέτρα», είπε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και πρόσθεσε:

«Να ευχαριστήσω τον κ Τρύφωνα και όλους τους συναδέλφους και την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους γιατί περιορίστηκε η φωτιά σε έναν θάλαμο. Λυπάμαι πάρα πολύ για τους ασθενείς και για τον νεκρό, συλλυπητήρια στην οικογένειά του, μας στεναχωρεί πάρα πολύ ο θάνατός του. Από την άλλη μεριά, είναι εξαιρετικά καλή η ανταπόκριση του νοσοκομείου και το γεγονός ότι μόνο ένας θάλαμος έχει καταστραφεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This