Σκέφτεται ξανά ο Τσίπρας για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον Σακελλαρίδη

Ήδη του έχουν γίνει κρούσεις από την Κουμουνδούρου

Must Read

Με δεδομένο ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στις δημοτικές εκλογές του 2014 πέρασε στον δεύτερο γύρο και αναμετρήθηκε με τον Γιώργο Καμίνη, έχει βάλει σε σκέψεις τον Αλέξη Τσίπρα, από τη στιγμή που πλησιάζει και η νέα εκλογική αναμέτρηση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Και το 2019 είχε προταθεί στον Σακελλαρίδη να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, είχε όμως αρνηθεί οπότε η Κουμουνδούρου «έριξε» στη μάχη τον Νάσο Ηλιόπουλο, που συνετρίβη από την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη.

Ήδη του έχουν γίνει κρούσεις, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Σακελλαρίδης δεχτεί, αφήνοντας και το Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή του οποίου είναι επικεφαλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This