Ψάχνουν σωσίβιο σε ανύπαρκτο σκάνδαλο!

Αντιπερισπασμό επιχειρεί η κυβέρνηση, με «βαρύ πυροβολικό» την εφημερίδα του Μαρινάκη

Must Read

Σε μια κίνηση απελπισίας φαίνεται ότι επιδίδεται τα τελευταία 24ωρα η κυβέρνηση, που ως αντιπερισπασμό για την τραγική διαχείριση όλων των κρίσεων, με πιο πρόσφατη αυτή της ακρίβειας, προωθεί ένα ανύπαρκτο, ουσιαστικά, θέμα, θέλοντας να αλλάξει την ατζέντα του δημόσιου διαλόγου.

Με διαρροές στην εφημερίδα «Τα Νέα» του συγκροτήματος Μαρινάκη, αλλά και με παρεμβάσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου όσο και του γραφείου Τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, «εγκαλείται» ένας Ρώσος επιχειρηματίας, γιατί -άκουσον άκουσον- αποφάσισε επί της προηγούμενης κυβέρνησης να κάνει μια επένδυση στη χώρα μας!

Το ερώτημα που δεν απαντούν βέβαια είναι από πού και ως πού, άραγε, απαγορεύεται σε κάποιον επενδυτή -την ώρα που σήμερα παρακαλούμε γονατιστοί για επενδύσεις- να φέρει τα χρήματά του στην Ελλάδα, για να δημιουργήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό, όταν κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει και πολλοί άλλοι, ακόμα και… εκ Τουρκίας ορμώμενοι; Τίποτα το μεμπτό και το κατακριτέο δεν μπορεί να του καταλογιστεί, όσο και αν θέλουν κάποιοι μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου, που ειδικά στο θέμα των ΜΜΕ οφείλουν πολλές εξηγήσεις για την πολυσυζητημένη λίστα Πέτσα.

«Κανάλι ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, συγκεκριμένα, στο «κανάλι ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα» θα ήταν επικεφαλής ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης. «Ο κ. Βαξεβάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του οφείλουν απαντήσεις για το τρίγωνο ΣΥΡΙΖΑ-διαπλοκής-ΜΜΕ που φωτίζεται εκ νέου από τις συγκεκριμένες εξελίξεις και με αφορμή τις έρευνες για τις προσπάθειες ρωσικής διείσδυσης σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Κι όλα αυτά συνέβαιναν την ίδια περίοδο που Καλογρίτσας και Παππάς προσπαθούσαν να στήσουν το “ΣΥΡΙΖΑ channel” και όταν η προσπάθειά τους καταρρέει, δημιουργούν την εφημερίδα “Documento” με διευθυντή τον Κώστα Βαξεβάνη», σημειώνει η Πειραιώς.

Προσπαθούν, μάλιστα, να στηρίξουν το σαθρό αυτό αφήγημά τους, με την άποψη ότι «οι Ρώσοι ολιγάρχες αποδεικνύεται ότι πουθενά στον κόσμο δεν άφηναν τόσα γεγονότα στην τύχη». Αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς σχετικά, υποστήριξε πως στην υπόθεση «εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα, τα οποία είχαν ανάμειξη εκείνη την περίοδο και ως ιδιοκτήτες και ως γενικοί διευθυντές». «Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, για να δοθούν απαντήσεις», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This