Τα «καρφιά» του Σκουρλέτη δυο μέρες πριν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα έπρεπε να είχαμε κουβεντιάσει πιο πολύ σε βάθος. Το φοβηθήκαμε συλλογικά και αυτό μας κόστισε»

Must Read

Την Πέμπτη 14 Απριλίου ξεκινάει το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (και θα διαρκέσει έως τις 17) και ήδη έχουν βγει τα «μαχαίρια».

Χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί είναι τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, αναφερόμενος στα λάθη της διακυβέρνησης του κόμματός του.

«Δεν με ενοχλεί το να αποτυπωθούν με μεγαλύτερη σαφήνεια οι διαφορετικές προσεγγίσεις διότι αυτό δημιουργεί και τους όρους της σύνθεσης. Με ενοχλεί το να υφέρπουν οι διαφορετικές προσεγγίσεις. Έπρεπε αμέσως μετά την απώλεια της διακυβέρνησης να καθίσουμε να συζητήσουμε με έναν πιο εμπεριστατωμένο τρόπο και να βγάλουμε συμπεράσματα για την περίοδο της δικής μας διακυβέρνησης. Να πούμε στον κόσμο “εκεί κάναμε λάθος, εκεί πετύχαμε”. Αυτό δεν έγινε και στην πολιτική κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις στον σωστό χρόνο. Θα έπρεπε να είχαμε κουβεντιάσει πιο πολύ σε βάθος. Το φοβηθήκαμε συλλογικά και αυτό μας κόστισε», σχολίασε.

Ενώ αναφερόμενος και στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε μήνυμα: «Δεν θα κριθεί η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ και των προτάσεων του, εάν ο Αλέξης Τσίπρας – που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος – εκλεγεί πρόεδρος για άλλη μια φορά από το συνέδριο, ή μετά από καθολική ψηφοφορία από τα μέλη του κόμματος. Θεωρώ σημαντικό δηλαδή το να εκλεγεί και να αποτυπωθεί για άλλη μια φορά η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Το αν θα γίνει με τον εάν ή με τον άλλον τρόπο, είναι κάτι το οποίο θα δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις, αλλά αυτές θα είναι πολύ μικρής εμβέλειας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This