Υπουργείο Εργασίας: «Έφαγαν» την υποδιευθύντρια για να «φάνε» 1,8 δισ. ευρώ;

Στο στόχαστρο τα αποθεματικά των επαγγελματικών ταμείων

Must Read

Μεγάλο παιχνίδι παίζουν στο Υπουργείο Εργασίας με (τι άλλο;) τα αποθεματικά των ταμείων. Αυτή τη φορά φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τα αποθεματικά των επαγγελματικών ταμείων που είναι περίπου 1,8 δισ. ευρώ.

Και μπροστά στο χρήμα δεν μετρούν ούτε οι πολιτικές συγγένειες. Έτσι η πολιτική ηγεσία ΧατζηδάκηΤσακλόγλου μετακίνησε άνευ λόγου και αιτίας υποδιευθύντρια για να βάλει δικό της άνθρωπο και να κάνει την δουλειά! Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Η διεύθυνση του Υπουργείου Εργασίας που είναι αρμόδια για τα επαγγελματικά ταμεία είναι ακέφαλη καθώς συνταξιοδοτήθηκε η διευθύντρια. Την αντικαθιστά η υποδιευθύντρια, η οποία έχει συντηρητική πολιτική καταγωγή, αλλά ασκεί ακομματίστως τα καθήκοντά της και φυσιολογικά θα γινόταν διευθύντρια στη θέση της αποχωρήσασας.

Όμως Χατζηδάκης και Τσακλόγου αιφνιδίως μετέθεσαν την υποδιευθύντρια σε άλλη υπηρεσία, άσχετη με τα έως τώρα καθήκοντά της! Στη θέση της δε έβαλαν στέλεχος το οποίο πολιτικά πρόσκειται στο βενιζελικό ΚΙΝΑΛ. Δηλαδή επί ΝΔ έδιωξαν δεξιά για να βάλουν ΚΙΝΑΛ!

Αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβεται πίσω από την αιφνίδια μετακίνηση είναι η πρόθεση του υπουργείου να φέρει νόμο για τα επαγγελματικά ταμεία.

Με το νόμο αυτό θα υπαχθούν στον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος και (αυτό είναι το πιο σημαντικό) θα διαχειρίζονται τα αποθεματικά του 1,8 δισ. ευρώ ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες!

Έβαλαν λοιπόν στην επίμαχη θέση ένα άτομο που δεν θα εμποδίσει την δουλειά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This