Υπό την απειλή όπλου λήστεψαν τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου!

Του έβαλε το όπλο στα πλευρά και του πήρε κινητά και λεφτά, σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες του Μπουένος Άιρες

Must Read

Λαχτάρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, που μαζί με τη γυναίκα του, δημοσιογράφο Φωτεινή Λαμπρίδη, βρέθηκε σε αποστολή του Ευρωκοινοβουλίου στην Αργεντινή.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος είχε μια τρομακτική εμπειρία την ώρα που βρισκόταν έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Κίρχνερ, σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες του Μπουένος Άιρες. Καθόταν στο παγκάκι όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος που φορούσε προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό. Κάθισε δίπλα του, έβγαλε όπλο, του το έβαλε στα πλευρά του και ζήτησε τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και τα λεφτά τους!

Και όλα αυτά ενώ δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο διεξαγόταν η συνάντηση της Eurolat, της μικτής κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Λατινικής Αμερικής. Φυσικά ο ευρωβουλευτής συμμορφώθηκε, έδωσε στον ένοπλο ότι του ζήτησε και έσωσε μόνο το ρολόι που φορούσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This