Στην κόσμο του ο ΓΑΠ! Χορεύει ζεϊμπέκικα στην Τουρκία και ποζάρει με τον… Κεμάλ

Οι Τούρκοι ζητούν το μισό Αιγαίο και ο Γιώργος Παπανδρέου.... το διασκεδάζει με την καρδιά του

Must Read

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν κάνει τη ζωάρα του ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος δείχνει να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και τη δεινή θέση στην οποία έχει βρεθεί η Ελλάδα εξαιτίας της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την ώρα που οι Τούρκοι έχουν πάρει θάρρος από τους ανεξήγητους ύμνους του NATO αναφορικά με την στάση της στην ρωσοουκρανική κρίση, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εφαρμόσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας (και φυσικά βγαίνουν κερδισμένοι παίζοντας σε διπλό ταμπλό), την ώρα που οι υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά, πληθαίνουν καθημερινά και ο Χουλουσί Ακάρ απαιτεί μοιρασιά στο Αιγαίο… ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει στο αφήγημα με την ελληνοτουρκική φιλία.

Περιχαρής και όλο κέφι, ο ΓΑΠ βρέθηκε στο συνέδριο «Μεσογειακές Ημέρες Λογοτεχνίας» στην Αλικαρνασσό και λησμόνησε τους χορούς που έριχνε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Ισμαήλ Τζεμ. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου καταχειροκροτήθηκε από τους Τούρκους χορεύοντας με τον δήμαρχο Αλικαρνασσού Αχμέτ Αράς και στη συνέχεια πόζαρε καμαρωτός μπροστά στον έφιππο Κεμάλ. Μάλιστα σε ανάρτησή του αποκαλεί Μπόντρουμ την Αλικαρνασσό:

«Με τον δήμαρχο του Μπόντρουμ Αχμέτ Αράς συζητήσαμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στον τουρισμό και την σημασία της συνεργασίας μεταξύ δημάρχων Ελλάδας και Τουρκίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων» έγραψε σε ανάρτησή του.

Όπου γάμος και… τουρκική χαρά ο ΓΑΠ πρώτος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This