Ο Πάνος Σκουρλέτης κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο

Τον κατηγορεί για προσωπική στοχοποίηση εδώ και τέσσερα χρόνια

Must Read

Σε μήνυση προχωράει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως αναφέρει, το σημερινό του άρθρο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γιώργος Λακόπουλος έγραψε στην ιστοσελίδα «Ανοιχτό Παράθυρο» με τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο δημοσιογράφος έχει αναλάβει την προσωπική στοχοποίησή του εδώ και τέσσερα χρόνια και όπως γράφει «η συνεχής διαστρέβλωση γεγονότων, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες, όταν εμμονικά επαναλαμβάνονται με αναγκάζουν όχι να απαντήσω στον ίδιο, αλλά πολύ σύντομα να θυμίσω και να ενημερώσω όσους θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον γι’ αυτά στα οποία αναφέρεται».

Μάλιστα γράφει ότι για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που του προσάπτει ο Γιώργος Λακόπουλος, έχει ήδη ενημερώσει τον δικηγόρο του να πράξει τα δέοντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This