Προκαλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις τιμές στο αρνί!

Φτηνές τιμές... βλέπει ο υπουργός Ανάπτυξης!

Must Read

Την ώρα που οι τιμές στην ενέργεια και στις ζωοτροφές έχουν εκτοξευθεί, με τους κτηνοτρόφους και τους κρεοπώλες να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην απορρόφηση των αυξήσεων, οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για το πασχαλινό τραπέζι. Οι τιμές στο αρνί έχουν αυξηθεί μέχρι και 30%, ενώ το κατσίκι είναι κατά 55% πιο ακριβό.  Για παράδειγμα η τιμή στο αρνί κυμαινόταν 10,50€ το 2021, ενώ φέτος στα κυμαίνεται στα 13 – 14€!

Οι αυξήσεις είναι αισθητές στους καταναλωτές που πλέον κρατούν μικρό καλάθι στις αγορές τους, ωστόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν διστάζει να εμφανιστεί για ακόμα μια φορά προκλητικός, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο… άσπρο για τις τιμές στα αμνοερίφια

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Βαρβάκειο αγορά – η οποία έχει ανέκαθεν πιο χαμηλές τιμές από τα συνοικιακά κρεοπωλεία- και σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» υποστήριξε ότι οι τιμές είναι πολύ πιο χαμηλές από αυτές που περίμενε!

«Όπως βλέπετε οι τιμές – και θέλω να συγχαρώ τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με τον οποίο συνεργαστήκαμε – πετύχαμε ναι είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτές που περιμέναμε. Όλοι μιλάγανε για 15 – 16 ευρώ και όπως βλέπετε οι τιμές ξεκινάνε από τα 8 ευρώ και φτάνουν στα 12 -14 ευρώ το καλύτερο αρνί. Άρα πήγαμε πολύ κάτω από τις προβλέψεις, σε εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες, με πολύ δουλειά και πολλούς ελέγχους» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This