Ανεπίτρεπτη παρέμβαση Κουμουτσάκου για τα ελληνοτουρκικά

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τα βασικά

Must Read

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και σε νευραλγικές κυβερνητικές θέσεις, ισχυρίστηκε ότι μετά τις  προχθεσινές προκλήσεις, η Τουρκία έχει περάσει ανοιχτά στην «απειλή χρήσης βίας»!

Καλό θα είναι οι πολιτικοί να προσέχουν την λένε, είτε να μην μιλάνε εάν δεν γνωρίζουν. Διότι – άθελά του φυσικά – ο πρώην υπουργός δίνει στην Τουρκία μία τεράστια χείρα βοήθειας, με τέτοιους ισχυρισμούς.

Για να το πούμε κομψά, απειλή χρήσης βίας από την Τουρκία υφίσταται ρητά και τεκμηριωμένα έπειτα από το Casus Belli, και την δημιουργία της στρατιάς του Αιγαίου. Εδώ δηλαδή και σχεδόν 30 χρόνια.

Γι’αυτό ακριβώς και η Ελλάδα δεν έχει απλά το δικαίωμα, αλλά την υποχρέωση να διατηρεί ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις στα ελληνικά νησιά, βάσει του δικαιώματος που της δίνει το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ, για την αντιμετώπιση της τουρκικής «απειλής χρήσης βίας». Η οποία υφίσταται όπως είπαμε εδώ και δεκαετίες και δεν ξεκίνησε προχθές.

Διότι κύριε Κουμουτσάκο, καταλαβαίνετε πως εάν η απειλή χρήσης βίας από την Τουρκία ξεκίνησε προχθές, αυτό σημαίνει ότι «αντιπροχθές» εμείς δεν είχαμε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας.

Ελπίζουμε στο Μαξίμου να είναι πιο ενημερωμένοι για αυτά τα υπαρξιακής σημασίας θέματα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This