Δίνουμε φυσικό αέριο στη Βουλγαρία από την ημέρα που της έκοψε την τροφοδοσία η Ρωσία

Το δήλωσε στις Βρυξέλλες ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Σκρέκας

Must Read

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες συμμετείχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας. Εκεί αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης λήψης συντονισμένων μέτρων σε κεντρικό ευρωπαϊκό επίπεδο για τη στήριξη των Ευρωπαίων καταναλωτών από τις εκρηκτικές αυξήσεις στο κόστος ενέργειας.

Επίσης μίλησε για τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά στην επιβολή πλαφόν στις χονδρεμπορικές αγορές ενέργειας και τη σύσταση Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Αλληλεγγύης. Στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας ο Κώστας Σκρέκας ανέφερε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό της Πολωνίας και της Βουλγαρίας, στις οποίες διέκοψε την τροφοδοσία με φυσικό αέριο η Ρωσία. Και είναι τόσο η αλληλεγγύη μας που όπως δήλωσε από την πρώτη μέρα η Ελλάδα διοχετεύει ποσότητες φυσικού αερίου στη Βουλγαρία!

Είναι τόσα τα αποθέματά μας και δίνουμε και σε γειτονικές χώρες, όταν μάλιστα δεν γνωρίζουμε τι μας περιμένει το επόμενο διάστημα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This