Θερμό επεισόδιο Κ. Βελόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΣΡ στην Βουλή!

«Πως μπορείς και εισπράττεις το μισθό σου κάθε μήνα;»

Must Read

Απρόσμενη τροπή πήρε η συζήτηση επί της έκθεσης πεπραγμένων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής πριν από λίγο.

Αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του ΕΣΡ, κ. Κουτρουμάνου, το λόγο ζήτησε και πήρε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των μελών της ανεξάρτητης αρχής και του προέδρου της.

Έκανε λόγο για «μοντέλο παρασιτικής αργομισθίας», προτρέποντας μάλιστα τον πρόεδρο να παραιτηθεί άμεσα, με το πέρας της συνεδρίασης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος παρένθεση τα στοιχεία με τα ποσοστά προβολής κομμάτων από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πολυφωνία.

Έκανε λόγο για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, καθώς και αναφορά στο σκάνδαλο Novartis με τους διωγμούς δημοσιογράφων, που εξηγούν την κατρακύλα της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη για την ελευθερία του τύπου.

«Έχετε καταντήσει την Ελλάδα περίγελο παγκοσμίως»!

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This