Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι σε φούρναρη!

Βγήκε εκτάκτως στον αγαπημένο του ΣΚΑΪ για να επιτεθεί στον αρτοποιό που δεν μάσησε τα λόγια του

Must Read

Το θράσος του Άδωνι Γεωργιάδη απέναντι στους πολίτες που έχουν γονατίσει με τις εξωφρενικές αυξήσεις, είναι ανεκδιήγητο. Η κυβέρνηση επέτρεψε το τεράστιο κύμα ακρίβειας και αισχροκέρδειας να τσακίσει τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και ζητάει και τα ρέστα από πάνω όταν οι πολίτες αντιδρούν στον εμπαιγμό και την απραξία.

Ο αρτοποιός Μιχάλης Σέκας εμφανίστηκε καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και περιέγραψε έξω από τα δόντια το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φτάσει οι επαγγελματίες αλλά και οι καταναλωτές, την ώρα που η τιμή του αλευριού αυξήθηκε κατά 100%!

Ο ίδιος περιέγραψε ότι η τιμή της φρατζόλας έφτασε στο 1 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις αυξήσεις στην τιμή του αλευριού, έπρεπε να κυμαίνεται στο 1,30. Ωστόσο αν ανεβάσει τόσο την τιμή, ο κόσμος θα αδυνατεί να αγοράσει και αυτό θα σημαίνει το κλείσιμο της επιχείρησης του. Ο αρτοποιός ζήτησε από την κυβέρνηση να επιδοτήσει του επαγγελματίες, ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία στους ελέγχους. Όπως κατήγγειλε η κυβέρνηση δεν κάνει ελέγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις αλλά επιδίδεται σε κυνήγι των μικρών. 

Κάπου σε αυτό το σημείο, ο  Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν ήταν καλεσμένος, επικοινώνησε με τον αγαπημένο του ΣΚΑΙ και ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή προκειμένου να επιτεθεί στον αρτοποιό και να τον κατηγορήσει ότι λέει ψέματα για τους ελέγχους .

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον αρτοποιό με έντονο ύφος και περιφρονητικό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιδοτεί και το ρεύμα και το ψωμί, με τον αρτοποιό να του απαντάει ότι αυτά είναι τα βασικά αγαθά! Μάλιστα ο υπουργός ανέβασε την ένταση της φωνής του και επιτέθηκε στον αρτοποιό: «Εσάς αυτή η κυβέρνηση δεν σας έχει στηρίξει; Αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σας έχει στηρίξει, που φωνάζετε τόση ώρα;» με τον επαγγελματία να απαντάει ότι φωνάζει επειδή τον πνίγει το δίκιο του.

Ακούστε τον διάλογο:

Δείτε επίσης: Μέτρα κοροϊδίας: Η κυβέρνηση δεν θα βοηθήσει τον κόσμο και το δηλώνει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This