Αυγέρη έξαλλη με Οικονόμου: «Θέτω θέμα μομφής στο πρόσωπό σας»

Και οι διαξιφισμοί μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καλά κρατούν...

Must Read

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε για μια ακόμη ημέρα η Βουλή, όταν ξέσπασε άγρια κόντρα ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Β. Οικονόμου κατηγόρησε την Δ. Αυγέρη ότι «πετάχτηκε» την ώρα που μιλούσε εκείνος, ως πρόεδρος της Επιτροπής. «Μην πετάγεστε την ώρα που μιλάει ο Πρόεδρος, γιατί δεν έρχεστε και συχνά στην Επιτροπή. Τώρα πρώτη φορά…», είπε αρχικά ο Βασίλης Οικονόμου και αναρωτήθηκε αν θέλει να το κάνει η κ. Αυγέρη για τις εντυπώσεις. «Είστε προσβλητικός», απάντησε εκείνη, με τον βουλευτή της ΝΔ να την κατηγορεί με την σειρά του για προσβολή.

«Για σας παρακαλώ λίγο, έρχεστε μια στις τόσες. Αυτά αλλού όχι σε μένα, εκεί που σας παίρνει κυρία, όχι σε μένα», επανήλθε ο κ. Οικονόμου, την στιγμή που η κ. Αυγέρη διερωτόταν από που και ως που δεν μπορεί να μιλήσει. «Είσαι για πολύ μεγάλο… να σε ακούσουμε και να γελάμε. Άσε τι είμαι εγώ δεν δικαιούσαι να ομιλήσεις γιατί είσαι ανύπαρκτη στην Επιτροπή», σχολίασε σε προσβλητικό ύφος ο κ. Οικονόμου.

«Θέτω θέμα μομφής στο πρόσωπό σας», τόνισε με την σειρά της η κ. Αυγέρη, ανοίγοντας το μικρόφωνό της με τον «γαλάζιο» βουλευτή να την καλεί «να κάνει ό,τι θέλει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This