Άλλη μία επιχειρηματική επιτυχία της Αλεξίας Μπακογιάννη

«Πετάει» η οικογένεια

Must Read

Σε… φόρμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η οικογένεια Μητσοτάκη/Μπακογιάννη, η οποία μετρά τη μια επαγγελματική επιτυχία μετά την άλλη.

Πρόσφατη είναι άλλωστε η πρόσληψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη junior στο Ευρωκοινοβούλιο και συγκεκριμένα στη θέση του βοηθού ενός μισέλληνα Ισπανού Ευρωβουλευτή.

Τώρα έρχεται να προστεθεί στις χαρές της οικογένειας και η μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς η εταιρεία της AIA Relate προσελήφθη ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με μηνιαίο μισθό μάλιστα 2.356 ευρώ.

Βέβαια εκεί μάλλον υπάρχει ένα «μικρό» θέμα σύγκρουσης συμφερόντων, καθώς προκύπτει το ερώτημα, αν μπορεί μια εταιρεία να είναι σύμβουλος επικοινωνίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, αλλά και τράπεζες οι οποίες μπορεί κάποια στιγμή να τεθούν υπό έρευνα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Αλλά αυτό, μάλλον είναι μια «λεπτομέρεια» η οποία δεν καθίσταται ικανή να σκεπάσει αυτή την τεράστια επιχειρηματική επιτυχία…

Επιτυχία η οποία επεκτείνεται μάλιστα και σε δραστηριότητες με δημόσιες εταιρείες όπως η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, αλλά και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος!

Διαβάστε ακόμα: Τι θα γινόταν ένας Μητσοτάκης σε αυτή τη ζωή εάν δεν υπήρχε το κράτος;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This