Δεν μπορεί το παλικάρι…

Πάντα επίκαιρος ο Άγγελος Αναστασιάδης

Must Read

Τον… Πάουλο Σόουζα μας έφερε στο μυαλό μια χαρακτηριστική στιγμή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ξέρουμε αν υπήρξε πρόβλημα στο autocue το οποίο αποσυντόνισε τελείως τον Πρωθυπουργό και έχασε τα λόγια του, αλλά η φράση «δεν μπορεί το παλικάρι» μάλλον ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση.

Τη συγκεκριμένη ατάκα την είχε πει ο Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου Άγγελος Αναστασιάδης, όταν ευρισκόμενος στον πάγκο του Παναθηναϊκού προ ετών, είχε να κουμαντάρει τον σούπερ σταρ μεν, αλλά ελαφρώς «γυάλινο», Πάουλο Σόουζα, ο οποίος όλο κάτι είχε, όλο πονούσε και περνούσε περισσότερη ώρα με τους γιατρούς, παρά στο γήπεδο (στο οποίο ωστόσο «ζωγράφιζε» όταν έμπαινε).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This