Τηλεδιάσκεψη Δένδια με τους υπουργούς Εξωτερικών Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ

Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας

Must Read

Αύριο το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τους ομολόγους του της Κύπρου, Ιωάννη Κασουλίδη, του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Άντονι Μπλίνκεν, στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ + ΗΠΑ).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην εν λόγω συνάντηση των τεσσάρων υπουργών Εξωτερικών, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα, αναμένεται, μεταξύ άλλων, να συζητηθούν η ειρήνη, ασφάλεια και ευημερία της Ανατολικής Μεσογείου, η ενεργειακή συνεργασία, καθώς και η προώθηση της συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας, της πολιτικής προστασίας και της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης, αναμένεται να εξετασθούν οι διεθνείς εξελίξεις με έμφαση στην κατάσταση στην Ουκρανία. Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης (γύρω στις 18:15 περίπου) θα υπάρξει σχετική δήλωση του υπουργού Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This