Ετοιμάζεται για τα νησιά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πάει να επισκεφθεί μερικά βενζινάδικα, γιατί «έχουν ξεφύγει οι τιμές»...

Must Read

Τις… περιοδείες στα νησιά (τώρα που πιάνουν οι ζέστες) ξεκινά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το ανακοίνωσε μάλιστα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για να μην του πουν τίποτα.

Βεβαίως ισχυρίσθηκε ότι θα πάει για δουλειά – για να κάνει προσωπικά ο ίδιος ο υπουργός ελέγχους στα πρατήρια βενζίνης!

«Στα νησιά, που βλέπω να έχουν ξεφύγει οι τιμές, έχουμε στείλει ειδικά κλιμάκια της ΔΙ.Μ.Ε.Α. εδώ και αρκετές μέρες, για να δούμε ακριβώς γιατί κάποια πρατήρια φτάνουν το 2,50 και κάποια πουλάνε στο 2,25. Αυτό είναι εάν κομμάτι ειδικό του ελέγχου, να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτά τα πρατήρια που πάνε τόσο ακριβά την τιμή», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: «θα ανακοινωθούν και τα σχετικά πορίσματα των ελέγχων, όταν είναι έτοιμη η υπηρεσία σε μερικές μέρες. Και εγώ ο ίδιος προτίθεμαι να πάω σε μερικά από αυτά τα πρατήρια, για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This