Έχασε τα λόγια του ο Μητσοτάκης με την ερώτηση του Αμερικανού δημοσιογράφου

Στριμώχτηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του

Must Read

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά  την ερώτηση του Αμερικανού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Ιγκνάτιους που τον «στρίμωξε» για την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός που φαίνεται δεν έχει συνηθίσει οι δημοσιογράφοι της χώρας του να του κάνουν τέτοιες (μιας που δεν τους επιτρέπεται, μπορεί κανείς να σχολιάσει) απάντησε με αμηχανία στην ερώτηση που του έθεσε ο δημοσιογράφος κατά την διάρκεια της συνέντευξης στο πανεπιστήμιο Georgetown University.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει για την έκθεση-κόλαφο των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα για την Ελευθερία του Τύπου που κατατάσσει την χώρα μας στην χαμηλότερη θέση, ανάμεσα στα άλλα κράτη της Ε.Ε. Ο πρωθυπουργός κόμπιασε και κουνούσε τα χέρια του, κοιτούσε αριστερά και δεξιά αμήχανα και προσπαθούσε να σκεφτεί τι πρέπει να απαντήσει.

«Ο Παγκόσμιος Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου κατέταξε την Ελλάδα στη χαμηλότερη θέση ανάμεσα στην ΕΕ στην Ελευθερία του Τύπου, παίρνοντας τη θέση της Βουλγαρίας. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα στοιχεία σας προβληματίζουν. Πείτε μας γιατί συνέβη αυτό και τι θα κάνετε» ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία στα όσα θέλει κανείς να πει…

«Πρώτα από όλα αν αναφέρεστε στην έκθεση από μία γαλλική ΜΚΟ, εγώ, εεε διαφωνώ με το πιο εμφατικό τρόπο με τα συμπεράσματα και τη μεθοδολογία. Είμαστε ελεύθερη δημοκρατία και αν δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Ελλάδα θα δείτε ότι οι περισσότερες είναι κριτικές. Είναι μία χώρα που ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ό,τι θέλει» απάντησε χωρίς να καταφέρει να πείσει κανέναν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This