Μισόλογα του Οικονόμου για το πάρτι εκατομμυρίων των golden boys της ΔΕΗ

Απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Must Read

Με μισόλογα απάντησε στην ερώτηση της «δημοκρατίας» για τη θέση της κυβέρνησης στο «πάρτι εκατομμυρίων των golden boys της ΔΕΗ» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου από τη Θεσσαλονίκη.

Η απάντησή του ήταν η εξής: «Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην ξαναφτάσει η ΔΕΗ ποτέ πλέον στα όρια κατάρρευσης, όπου έφτασε το προηγούμενο διάστημα, και να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τροφοδοσία ενέργειας με μικρότερες τιμές». Δεν διευκρίνισε ποιους εννοεί ότι οδήγησαν την ΔΕΗ στην «κατάρρευση» και φάνηκε να θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τα golden boys…

Κατά τα άλλα, απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αναφέροντας δύο φορές: «Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2023, όπως έχει πει πολλές φορές και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης». Απέρριψε κατηγορηματικά και το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και αποκάλυψε στη χθεσινή ενημέρωση πως η κυβέρνηση αναζητά και νέα προγράμματα για την επιδότηση της τιμής των καυσίμων, σε μια προσπάθεια ελάφρυνσης των καταναλωτών και χρηστών Ι.Χ. Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τους 3.000.000 πολίτες, που είχε εκτιμηθεί αρχικά πως θα μπορούσαν να ωφεληθούν από το προηγούμενο πρόγραμμα, τελικά έγιναν αποδέκτες της ενίσχυσης μόνο τα 2.000.000 Ελλήνων.

Σε άλλο σημείο δήλωσε ότι σχεδόν συμφωνεί με τη διατύπωση του Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του ότι δεν ανησυχεί για την έκβαση των εκλογών, αλλά για το τι θα παραδώσει η σημερινή κυβέρνηση: «Τον καταλαβαίνω, αφού δεν θα διαχειριστεί τίποτα των βράδυ των εκλογών, γιατί δεν θα κερδίσει». Ανακοίνωσε δε ότι η κυβέρνηση προχωρά στη θέσπιση του πρώτου κλιματικού νόμου, ενώ έκανε αναφορά στην επέτειο για τη Γενοκτονία των Ποντίων, δηλώνοντας πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας με παρεμβάσεις σε Ευρωπαϊκή Ενωση και ΝΑΤΟ.

Ερωτηθείς για τα F-35 και το κόστος του εξοπλιστικού προγράμματος είπε ότι οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν με τις ΗΠΑ το αμέσως επόμενο διάστημα και η προμήθεια των σύγχρονων αεροσκαφών θα γίνει το 2027-2028.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This