Μια ωραία πεταλούδα η Μαρίνα Πατούλη (video)

Must Read

Φωτιά στα… κόκκινα για τη Μαρίνα Πατούλη! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη απολαμβάνει το ταξίδι της στο μακρινό Μπουένος Αϊρες ως καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και της εκπομπής του και ποζάρει στις αγαπημένες γωνιές της πόλης, τολμώντας ένα total red look σε διαφορετικά σύνολα, με κοινό παρονομαστή το βινίλ ύφασμα… Ναι, η πρώτη κυρία της Αττικής στις εμφανίσεις της στην Αργεντινή είναι και σέξι και ροκ, εναλλάσσοντας το κόκκινο κοντό φόρεμα με κόκκινο περφέκτο μπουφάν και παντελόνι, που άλλοτε συνδύασε με λευκά sneakers και άλλοτε με μαύρα ψιλοτάκουνα μποτάκια.

Ωστόσο η φωτογραφία της που έκλεψε τις εντυπώσεις και προκάλεσε τα πλέον ενθουσιώδη σχόλια των θαυμαστών της στα social media ήταν αυτή όπου… μεταμορφώνεται σε πεταλούδα! Με περίσσια αυτοπεποίθηση πόζαρε μπροστά από μια ζωγραφιά σε τοίχο της πόλης, η οποία αναπαριστά το πιο όμορφο από την οικογένεια των εντόμων, τοποθετώντας το κορμί της έτσι ώστε να μοιάζει σαν να ανοίγει εκείνη τα φτερά της.

Το ταξίδι στην όμορφη Αργεντινή είναι για τη Μαρίνα Πατούλη μια πολύ ευχάριστη εμπειρία αν κρίνουμε από το χαμόγελό της, που αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram… Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μάθει να χορεύει τάνγκο με παρτενέρ τον οικοδεσπότη της εκπομπής του Open.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This