Στα «μαχαίρια» Παύλος Πολάκης και «Αυγή»

«Μαζευτείτε -καρφώνεστε και εσείς και η θλίψη σας»

Must Read

Νέος εμφύλιος ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον διευθυντή της «Αυγής», του δημοσιογραφικού οργάνου της Κουμουνδούρου, Άγγελου Τσέκερη και με αφορμή άρθρο του Σαββάτου του δημοσιογράφου Πέτρου Κατσάκου, για τη μαζική καλλιέργεια χταποδιών.

Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή προχώρησε σε σφοδρή κριτική προς την εφημερίδα, αναφέροντας ότι δεν κάνει την αντιπολίτευση που πρέπει προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την Τρίτη ο Άγγελος Τσέκερης με άρθρο του ανέφερε ότι «κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για αντρίκεια αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην «Αυγή» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατηγόρησε την εφημερίδα ότι προβαίνει σε δολοφονία χαρακτήρα, στέλνοντας το μήνυμα: «Μαζευτείτε -καρφώνεστε και εσείς και η θλίψη σας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This