Πλήρης κάλυψη Ζούλα και ΕΡΤ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Εξαιρετική δουλειά» ο ανταποκριτής από τη Μόσχα, που έδινε ρεπορτάζ από την... Κυψέλη;

Must Read

Το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Ζούλα και της υπόλοιπης διοίκησης της ΕΡΤ έπλεξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αγνοώντας τις αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ για διαγραφή των μεγαλοστελεχών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης για το φιάσκο με τον δήθεν ανταποκριτή από τη Μόσχα, που έδινε ρεπορτάζ από την… Κυψέλη.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τη συνεχιζόμενη απαξίωση της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τη διοίκησή της, ισχυριζόμενος πως «αυτό που βλέπει η κυβέρνηση είναι ότι στην ΕΡΤ γίνεται μια εξαιρετική δουλειά. Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται από την αποδοχή των πολιτών σε μια σειρά από έρευνες, αλλά και στην εικόνα που έχει η δημόσια τηλεόραση σήμερα, όχι μόνο στην πληροφόρηση και την ειδησεογραφία, αλλά και στη μυθοπλασία, σε σχέση με αυτή που είχε στο παρελθόν».

Ο κ. Οικονόμου, πάντως, δεν περιορίστηκε στα εύσημα στον κ. Ζούλα, αλλά, ερωτηθείς αν θα διατηρηθεί στη θέση του, απάντησε πως «έχει ξανασυμβεί η ΕΣΗΕΑ να διαγράφει δημοσιογράφους και αυτοί να συνεχίζουν κανονικότατα τη δουλειά τους στις επιχειρήσεις στις οποίες δούλευαν», λες και η ΕΡΤ είναι μια οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση!

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΕΡΤ διαγράφηκε από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ για τρεις μήνες, ενώ προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε και στον γενικό διευθυντή ειδήσεων Φώτη Καφαράκη, τον διευθυντή ειδήσεων Γιάννη Τρουπή και την προϊσταμένη εξωτερικού δελτίου Αννα Παπασωτηρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This