Ο Γεωργιάδης ομολογεί: Υπήρχε έγγραφο του FBI με το όνομα του Λοβέρδου στην δικογραφία!

Η ευθύνη πλέον βαραίνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Η παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος προκειμένου να υπερασπίσει προφανώς τον Ανδρέα Λοβέρδο μετά τις αποκαλύψεις για πλαστογραφία εγγράφου στην δικογραφία της δήθεν σκευωρίας, ότι όντως υπήρχε έγγραφο του FBI με το όνομα του πρώην υπουργού, προκαλεί μεν πολιτικό σεισμό, θα έπρεπε όμως να προκαλέσει και δικαστικό σεισμό.

Αυτή η ομολογία στην ουσία πετάει στα σκουπίδια το σενάριο της «σκευωρίας» και επιβεβαιώνει πλήρως τον ισχυρισμό του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου ο οποίος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό ότι μεθόδευσε τις διώξεις εισαγγελέων και δημοσιογράφων προκειμένου να προστατεύσει την εταιρεία από τις ευθύνες της για την ζημιά που προκάλεσε στην Ελλάδα.

Με απλά λόγια, κανένας Παπαγγελόπουλος και καμιά Τουλουπάκη δε «φαντάστηκε» την εμπλοκή πολιτικών στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο. Αλλά η ίδια η αμερικανική δικαιοσύνη στα στοιχεία που έστειλε, περιελάμβανε ονόματα πολιτικών, γεγονός που μέχρι χθες όχι μόνο το διέψευδαν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι, αλλά ως φαίνεται η πλαστογραφία είχε ακριβώς αυτή τη σκοπιμότητα: Ένα έγγραφο της αμερικανικής δικαιοσύνης με όνομα πολιτικού, θα τίναζε στον αέρα την μεθόδευση Μητσοτάκη για να ξεπλύνει το σκάνδαλο.

Δείτε την ανάρτηση Γεωργιάδη:

Δεν μιλάμε πλέον μόνο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Μιλάμε για μία εγκληματική οργάνωση που διαθέτει πλοκάμια σε θεσμούς νευραλγικούς για το ίδιο το πολίτευμα, η οποία πρέπει να εξαρθρωθεί και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη με ανάλογες κατηγορίες.

Διότι δεν είναι πλέον θέμα μίζας. Είναι και το θέμα χιλιάδων νεκρών Ελλήνων, που έχασαν τη ζωή τους επειδή κάποιοι αποσάθρωσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας για να γεμίσουν τα πορτοφόλια τους.

Τι δουλειά έχουν στα αλήθεια όλοι αυτοί οι τύποι στην παράταξη Καραμανλή; Πως είναι δυνατόν το κόμμα που δεν συνεργαζόταν με τα άκρα, να έχει μετατραπεί σε έρμαιο των άκρων, με τα χαρακτηριστικά του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ του Σημίτη; Ποιος θα βάλει τέλος σε αυτόν τον κατήφορο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This