«Διαρροή» – σοκ του Μαξίμου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου!

Όνειδος για την ιστορία της παράταξης και τα στελέχη της!

Must Read

Οι λεγόμενες «πηγές της Ν.Δ.», δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου, διέρρευσε πριν από λίγο ένα εξωφρενικό κείμενο εις βάρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, στέλεχος της παράταξης και υποψήφιας στην Α Θεσσαλονίκης!

Η διαρροή λέει τα ακόλουθα:

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Την διαρροή φυσικά έσπευσε να δημοσιεύσει τάχιστα το γνωστό iefimerida του Χρήστου Ράπτη. Η γνωστή καραμούζα του Μαξίμου δηλαδή, ειδικά για τις δουλειές που κάποιοι άλλοι θα χαρακτήριζαν «ΝΤΡΟΠΗ».

Ξέχασε φυσικά ο Ράπτης τους ύμνους που δημοσίευε για την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Τότε φυσικά, όπως και μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν και στέλεχος και υποψήφια της Ν.Δ. Με το κόμμα μάλιστα να την μετράει και στις δημοσκοπήσεις!

Ύμνοι του Ράπτη για την Αφροδίτη

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου φυσικά την γνωρίζει προσωπικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα διαρρέει ότι δεν την ξέρει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ανεξήγητη για όσους γνωρίζουν τι εστί Μητσοτάκης. Σύντομα και άλλοι θα καταλάβουν ότι ο Μητσοτάκης προκειμένου να γλιτώσει, δεν θα υπολογίσει καμιά «Αφροδίτη», όσο κοντά του κι αν βρίσκεται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This