Αιχμές για «πιέσεις» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μαξίμου άφησε η Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου λέει ότι πιθανόν να υπήρξαν πιέσεις από τον επιχειρηματία για τον οποίο εργάζεται η Δανάη Μπάρκα

Must Read

Αιχμές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη άφησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σχολιάζοντας την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να την αφήσει εκτός ψηφοδελτίων μετά την έκταση που πήρε το θέμα με τα κιλά της Δανάης Μπάρκα.

Η νομικός που είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι ήρθε αυτή η εξέλιξη υπέθεσε ότι μπορεί να ασκήθηκαν πιέσεις στο Μαξίμου από τον καναλάρχη για τον οποίο εργάζεται η παρουσιάστρια.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω, δεν υπήρχε διευκρίνηση για τον λόγο που δεν θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Μπορεί να ήταν μια πίεση. Όλοι γνωρίζουμε που εργάζεται η Δανάη Μπάρκα και ποιος επιχειρηματίας την στηρίζει. Συνεπώς μπορεί να ήταν τόσο μεγάλη η πίεση και να υπέκυψαν. Δεν αποκλείω να υπήρξε μια τεράστια πίεση από την πλευρά του ομίλου» δήλωσε μιλώντας στον Status FM.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This