Λατινοπούλου: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα;»

«Στο παρελθόν με είχε γοητεύσει ένας παχύσαρκος άνδρας»

Must Read

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις» δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στον Status FM.

«Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»  πρόσθεσε η νομικός από τη Θεσσαλονίκη, που είχε πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», δήλωσε και έστειλε τα περαστικά της στη Δανάη Μπάρκα, η οποία βρίσκεται εκτός εκπομπής επειδή νοσεί με κορωνοϊό.

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να εντάσσεται στο κόμμα Εθνική Δημιουργία των Κρανιδιώτη, Τζήμερου, Μπογδάνου, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω ποιοι διαρρέουν τις φήμες ότι θα πάω στο κόμμα του κ. Μπογδάνου. Προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση. Αυτή τη στιγμή υπήρξε μια τεράστια κουβέντα. Θα ηρεμήσουμε όλοι, θα προχωρήσουμε και θα δούμε την επόμενη φορά που θα κινηθούμε. Οι χιλιάδες άνθρωποι που με στήριξαν με τα μήνυματά τους είναι εκεί και τους ευχαριστώ πολύ και εγώ είμαι εδώ γι αυτούς και θα συνεχίσω να ασχολούμαι και να μιλάω ανοιχτά για τα θέματα που μαστίζουν τους νέους και εφόσον είμαι ενεργός πολίτης και πολιτικός θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα μέχρι σήμερα. Και φυσικά υπάρχει φως στο τούνελ και είναι και πολύ λαμπερό. Η πορεία μου δεν θα αλλάξει και ούτε και όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα για την ανακοίνωση κανενός κόμματος», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, η ίδια σχολίασε ότι στο παρελθόν είχε γοητευθεί από έναν υπέρβαρο άνδρα και ότι αν είχε δημιουργήσει σχέση μαζί του, το σίγουρο είναι ότι θα τον προέτρεπε να χάσει κιλά, γιατί αυτό είναι πραγματική αγάπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This