Τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Λοβέρδο ως «τουρκοφάγο» ενώ αυτός χαριεντιζόταν με τους φονιάδες…

Συνεχίζουν το ξέπλυμα του υπόδικου

Must Read

Εάν ο Λοβέρδος ήταν πραγματικός πατριώτης, θα φρόντιζε το λιγότερο να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου έναντι της Novartis. Εάν μάλιστα αποδειχτεί ότι ο Λοβέρδος πήρε μίζες από την εταιρεία – γιατί για αυτό κατηγορείται – για να ζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο, τότε η ιστορία θα τον καταγράψει στις ίδιες σελίδες με τον εφιάλτη.

Για άλλη μια φορά όμως τα συστημικά ΜΜΕ επιχείρησαν να αλλοιώσουν την εικόνα του Λοβέρδου και να τον παρουσιάσουν ακόμα και ως «τουρκοφάγο». Με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο Σπήλιος Λιβανός κατά του τούρκου υπουργού άμυνας Ακάρ μέσα στην Τουρκία, ξάφνου άρχισε να παρουσιάζεται ο Λοβέρδος στα κανάλια για να αναλύσει το πως ταπείνωσέ τον Τούρκο μέσα στην έδρα του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λοβέρδος δεν είπε κουβέντα στον Ακάρ, Αλλά έβγαινε στα κανάλια για να δοξαστεί στην πλάτη του Λιβανού.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην φωτογράφιση της ντροπής

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους Τούρκους που «έδωσαν» τον Λοβέρδο, να βγάζει χαμογελαστός φωτογραφία μπροστά στα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροχήματα του προεδρικού γαμπρού, τα οποία απειλούν να μας στείλουν… κάποια νύχτα; Τον νέο οικονομικό τρόπο παραβάσεων με τον οποίο συντηρούν και προωθούν τον επεκτατισμό τους κατά της Ελλάδας. Τα ίδια δολοφονικά εργαλεία με τα οποία ισοπεδώνουν χωριά στην Λιβύη, στο Ιράκ και την Συρία, δολοφονώντας ακόμα και μικρά παιδιά.

O γαμπρός του Ερντογάν στο υπόστεγο, είναι ο κύριος που κρατάει όπως βλέπετε την φωτογραφία, δίπλα στη κυρία με την μαντήλα, από την αριστερή πλευρά, την μακέτα αεροσκάφους (Δικινητήριο UAV Akinnci, το οποίο είναι στη φάση της πρώτης του εμφάνισης στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μετείχε στην άσκηση EFES 22, που είχε ως σχέδιο την απόβαση και κατάληψη σε νησί), ενώ ο άλλος κύριος που κρατάει από τα δεξιά όπως βλέπεται την μακέτα είναι ο βουλευτής του AKP του κόμματος Ερντογάν Οσμάν Μπακ, στη «οικογενειακή φωτογραφία» και με τους Έλληνες βουλευτές, όπως επίσης μιλάμε για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο υπόστεγο, σαν κι αυτά με τα οποία ο πεθερός του και Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερν, μας απειλεί μεταξύ άλλων ότι θα μας στοχεύσει στα νησιά μας και όπου αλλού αν δεν συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις του. Ή απλά ότι θα έρθουν ξαφνικά κάποιο βράδυ…

Ο Λοβέρδος με πλατύ χαμόγελο και φόντο τα φονικά τούρκικα μη επανδρωμένα

Παραδίπλα, με πλατύ χαμόγελο ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο τουρκοφάγος στην φυσική του θέση, αφού αποδεικνύεται μάλλον «Ελληνοφάγος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This