Τραβάνε τα μαλλιά τους οι συνταξιούχοι που άκουσαν τον Στέλιο Πέτσα

Κατάφερε να τους εξαπατήσει από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Must Read

Πικρά έχουν μετανιώσει οι συνταξιούχοι που άκουσαν τις προτροπές του Στέλιου Πέτσα να μην κάνουν προσφυγή για τα αναδρομικά.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, μόνο όσοι συνταξιούχοι προσέφυγαν δικαστικά έως τα τέλη Ιουλίου 2020, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αναδρομικά από δώρα και επικουρικές συντάξεις για το διάστημα από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2016.

Με λίγα λόγια, όσοι τον άκουσαν όταν τους συμβούλευε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, να μην προσφύγουν στη δικαιοσύνη... τώρα δεν έχουν μπορούν να διεκδικήσουν δώρα και επικουρικές συντάξεις για το 11μηνο.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους συνταξιούχους ότι δεν χρειάζεται ν’ ασκούν προσφυγές. Δεν χρειάζεται να τρέχουν σε δικηγόρους. Χρειάζεται μόνο να έχουν λίγη υπομονή, καθώς δεν τίθεται κανένα θέμα παραγραφής», έλεγε ο Πέτσας στις 16 Ιουλίου του 2020.

Δείτε επίσης: Η κοροϊδία των αναδρομικών: Πώς η κυβέρνηση εξαπάτησε τους συνταξιούχους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This