Σάββατο 12/6/2021

Γίνε υποψήφιος στο KIN.AΛ. με μόλις… 1 ευρώ

Παίζει με την… κοιλιακή χώρα των πολιτών το ΚΙΝ.ΑΛ., που όσο πάει κινδυνεύει σοβαρά να γίνει περίγελος όλων. Μετά την «προλεταριακή» κατακόκκινη αφίσα με τις μαύρες φάμπρικες και τη μαύρη υψωμένη γροθιά που προκάλεσε νευρικά γέλια μέχρι δακρύων στο πανελλήνιο, τώρα τάζει… προνόμια σε όσους αγοράσουν την κάρτα μέλους, την οποία δίνει σε προσφορά.

Για την ακρίβεια, μόλις 1 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 12 ευρώ τον χρόνο. Άρχισαν μάλιστα και ειδική καμπάνια στη διεύθυνση members.kinimaallagis.gr, μάλλον για να γίνει οριστικός ο ξεπεσμός ενός άλλοτε κραταιού πολιτικού χώρου. «Γιατί να αποκτήσω την Κάρτα Μέλους;» είναι η «μαγική» ερώτηση που τίθεται προς υποψήφιους «αγοραστές» στη σχετική διεύθυνση και ακολουθεί η εξής απίθανη απάντηση αυτολεξεί: «Εχοντας ενεργή συνδρομή στο Κίνημα Αλλαγής, αποκτάς μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια».

Ποια είναι αυτά τα προνόμια, θα διερωτηθείτε. Είναι λοιπόν: δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα, δικαίωμα συνδιαμόρφωσης των θέσεων και δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές διαδικασίες μόνο για μέλη. Κάτι σαν «χρυσά μέλη» δηλαδή.

Προφανώς στο ΚΙΝ.ΑΛ. αδυνατούν να καταλάβουν τον κατήφορο που έχουν πάρει και μέσα στην απελπισία τους κάνουν τη μία επικοινωνιακή γκάφα μετά την άλλη, φανερώνοντας εν τέλει το μέγεθος των πολλών εσωκομματικών αναπηριών. Διότι με «προσφορές» τού 1 ευρώ πολιτική δεν γίνεται ούτε, βέβαια, με τεχνάσματα που παραπέμπουν ευθέως σε διαφήμιση γυμναστηρίων, πολυκαταστημάτων ή σούπερ μάρκετ.

Την ίδια ώρα ο κλοιός γύρω από τη Φώφη Γεννηματά σφίγγει, όπως φάνηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου πλήθος μελών στις παρεμβάσεις του… μοιρολόγησε το ΚΙΝ.ΑΛ. ζητώντας επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το κλίμα ο Παύλος Γερουλάνος επανήλθε πιο δυναμικά αυτή τη φορά. «Ξυπνήστε, σύντροφοι, διότι έχετε χάσει την μπάλα. Βγείτε από τον μικρόκοσμό σας διότι οι εξελίξεις σάς έχουν αφήσει πίσω» τόνισε ο κύριος Γερουλάνος. Ο πρώην υπουργός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ζήτησε να γίνει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να υπάρξουν δημοκρατικές διαδικασίες. «Εφόσον λειτουργεί η δημοκρατία, υπάρχει πάντα λύση» σημείωσε.

Πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ