Ο Καρανίκας και το ολίσθημα στην ιδεολογική γλίτσα

Η πολιτική γλίτσα στην Ελλάδα, έχει ονοματεπώνυμο

Must Read

Το γεγονός ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέλαβε επικεφαλής του «Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή – Eteron» «ερέθισε» τον γνωστό Καρανίκα, ο οποίος έκανε λόγο για «ιδεολογική γλίτσα των αριστεριστών», αναφέροντας μάλιστα ότι «αριστερά είμαστε και όχι απελπισμένοι μικροαστοί και αριστεριστές που χαιρόμαστε με την κατάντια».

Και τα λέει αυτά ποιος; Ο Καρανίκας! Ο οποίος βούτηξε με ευχαρίστηση στην μεγαλύτερη ιδεολογική γλίτσα που έχει γνωρίσει ποτέ η Ελλάδα: Στην εκτίμηση του Άδωνι Γεωργιάδη!

Διότι ο εναγκαλισμός με τον υπουργό ανάπτυξης ο οποίος κυριολεκτικά και διαχρονικά γλύφει εκεί που έφτυνε, μόνο ως βουτιά στην ιδεολογική γλίτσα μπορεί να χαρακτηριστεί. Και ο Νίκος Καρανίκας όχι απλά βούτηξε, αλλά απόλαυσε με την ψυχή του το ολίσθημα στην απόλυτη σήψη του Μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, που ενσαρκώνεται στα εκάστοτε λόγια θαυμασμού του Άδωνι.

Άλλωστε, μόνον ένας βαθύτατα γλιτσιασμένος θα μπορούσε να κουρνιάσει στοργικά κάτω από την πολιτική μασχάλη του Άδωνι Γεωργιάδη…

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα. Η παρουσία του Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά αν θέλετε ακόμη και σήμερα, τον τιμά γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει κάτι να κερδίσει», ήταν τα διθυραμβικά λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη για την προσφορά του Νίκου Καρανίκα στην πατρίδα.

Ο Νίκος Καρανίκας με την σειρά του, έπλεξε το εγκώμιο του Άδωνι, τον τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε απείρως ανώτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη….

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This