Στην Τουρκία ο Κουμουτσάκος

Must Read

Την Άγκυρα επισκέπτεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αρμοδιότητα σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στο επίκεντρο της συνάντησής του με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, θα βρεθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό/προσφυγικό και η πορεία εφαρμογής της Κοινής Δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας του 2016, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, στην Άγκυρα και στην Αθήνα θα μεταβεί διαδοχικά, σήμερα και αύριο, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ, τον Γάλλο ομόλογό του, Κριστόφ Καστανέρ, και τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον Σοϊλού απόψε το βράδυ, ενώ αύριο το πρωί έχει προγραμματισμένη συνάντηση και με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Αντικείμενο των συνομιλιών, όπως ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, θα είναι η συνεργασία στο πλαίσιο της Κοινής Δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, καθώς και η κατάσταση στην Τουρκία και στο Αιγαίο.

Στην Αθήνα, όπως ανέφερε ο ίδιος, αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Γιώργο Κουμουτσάκο, ενώ οι τρεις αξιωματούχοι θα γίνουν δεκτοί και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This