Βερναρδάκης: Ο προβοκάτορας του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να «ξεπλύνει» την Κεραμέως με την αθλιότητα του

Την αποκάλεσε «Ρούλα Πισπιρίγκου της της Δημόσιας Παιδείας»

Must Read

Για ακόμα μια φορά ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αποδείχτηκε ότι είναι προβοκάτορας του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο ίδιος με τον άθλιο παραλληλισμό που έκανε για τη Νίκη Κεραμέως, κατάφερε να ξεσηκώσει αντιδράσεις και στην τελική να την… «ξεπλύνει».

Ο Βερναρδάκης σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, το οποίο στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποσύρει, αποκάλεσε τη Νίκη Κεραμέως, «Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας»:

«Είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;

1) Στέρησε από 50.000 νέους και νέες την είσοδο στα Πανεπιστήμια. 

2) Αναγνώρισε ίσα επαγγελματικά  δικαιώματα στης πάσης φύσεως ιδιωτικά κολλέγια με τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία.  

3) Έβαλε δίδακτρα σε όλα τα μεταπτυχιακά.

4) Μετέτρεψε την επαγγελματική εκπαίδευση σε ανειδίκευτη φτηνή εργασία και τον μισθό των παιδιών σε χαρτζιλίκι.

5) Προσέλαβε αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, αντί για ερευνητές δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές.

6) Αντικατέστησε τα πτυχία με πιστοποιητικά χαμηλής αξίας» είπε στο βίντεό του ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση η Κεραμέως

Ακολούθησε η αντεπίθεση της Κεραμέως η οποία έκανε λόγο για μισογυνισμό και απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα: «Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωση της ΝΔ

Άμεσα εκδόθηκε και ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ η οποία επισημαίνει πως ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε «και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα». «Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και συνεχίζει: «Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος!». Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, «να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».

Ζήτησε συγγνώμη

Τελικά μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης ζήτησε συγγνώμη για το άστοχο σχόλιό του: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Πλέον ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι τις παρεμβάσεις – δώρα στη Ν.Δ. ο Βερναρδάκης τις κάνει λόγω ανοησίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This