Γελοιότητες Οικονόμου (και) για τις περιοδείες Μητσοτάκη!

Ισχυρίστηκε πως ο πρωθυπουργός γυρίζει την Ελλάδα τώρα, επειδή λόγω κορωνοϊού έπρεπε για καιρό να μένει στο Μαξίμου!

Must Read

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έλυσε την απορία όλου του πολιτικού κόσμου και των πολιτών για ποιον λόγο κάνει συνεχείς περιοδείες ο πρωθυπουργός καλοκαιριάτικα, αφού είπε ρητά ότι οι εκλογές θα γίνουν το τέλος της τετραετίας. Και η εξήγηση που έδωσε περισσότερο με… τρολιά στο διαδίκτυο μοιάζει, παρά πειστική είναι.

Ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε χθες μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι κατά τη μεγάλη περίοδο του κορωνοϊού ο πρωθυπουργός ήταν κλεισμένος στο Μαξίμου και έτσι δεν είχε επαφή με τον κόσμο για την προώθηση και την ανάδειξη της κυβερνητικής πολιτικής… Τέτοιες απαντήσεις να δίνει ο κ. Οικονόμου και να είναι σίγουρος ότι κανένας δεν θα πιστέψει στο τέλος τον πρωθυπουργό για εξάντληση της τετραετίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε, ακόμα, ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νομού, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παίζει με τερτίπια και δεν ρισκάρει την αξιοπιστία του.

Ουρλιαχτά, όταν αποκάλυψε την ιδιότητά του

Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες και προχθές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνάντησε νεαρές τουρίστριες που είχαν κάνει διακοπές στη χώρα μας και συνομίλησε μαζί τους. Εκείνες, όμως, δεν ήξεραν ποιος ήταν και, όταν ο πρωθυπουργός αποκάλυψε την ιδιότητά του, η έκπληξη συνοδεύτηκε με ουρλιαχτά τους! Δεν είναι και λίγο πράγμα να πηγαίνεις για διακοπές σε μία χώρα και στο αεροδρόμιο, όταν αναχωρείς πάλι για την πατρίδα σου, να σε ξεπροβοδίζει ο πρωθυπουργός της! Υπό αυτή την έννοια η εμπειρία που είχαν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι νεαρές τουρίστριες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ήταν ξεχωριστή και αναπάντεχη.

Οι νεαρές τουρίστριες δήλωσαν πως ήταν πολύ ευχαριστημένες από το ταξίδι τους στην Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τις προτρέπει να επισκεφτούν τη χώρα μας ξανά. «Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου», τους είπε ο πρωθυπουργός. «Ποιον να τους πούμε ότι συναντήσαμε;» τον ρώτησαν εκείνες. «Να πείτε ότι συναντήσετε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. Οι νεαρές έδειξαν να μην τον πιστεύουν: «Αστειεύεστε!», είπαν και ούρλιαζαν, με τον πρωθυπουργό να τους απαντά «Μπορείτε να βγάλετε και φωτογραφία μαζί μου», όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This