Αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ

Θα απέχει και από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ

Must Read

«Άναψαν» για τα καλά τα αίματα στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά στα ΑΕΙ. Στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «δεσμευόμαστε ότι το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά και θα δουλέψουμε για αυτό. Δεν σας νομιμοποιούμε σήμερα. Δεν θα είμαστε εδώ όταν εσείς θα ψηφίζεται το έκτρωμα για τη δημόσια εκπαίδευση. Θα σας αφήσουμε μόνους σας με τους υβριστές».

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην συμμετάσχει στη συζήτηση για το επίμαχο νομοσχέδιο, αλλά θα απουσιάζει και από την ψηφοφορία.

Ενοχλημένη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σχολίασε την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας:

«Επιλέγετε τη στάση αυτή γιατί συμφωνείτε με τα 9/10 του νομοσχεδίου. Τι θα ψηφίζατε για τα κοινά πτυχία; Τι θα ψηφίζατε για το εσωτερικό Erasmus; Τι θα ψηφίζατε για τις οργανικές θέσεις των κληρικών όταν οι βουλευτές σας δήλωσαν ”υπέρ” στην αρμόδια επιτροπή;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This