Φοβήθηκε να πάει στην Πρέβεζα ο Μητσοτάκης – Του ετοίμαζαν «θερμή» υποδοχή

Δεν ήταν η φωτιά ο λόγος που ακύρωσε την περιοδεία του

Must Read

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα δεν ακυρώθηκε –όπως μεταδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ μετά από διαρροές του Μαξίμου- εξαιτίας της αγωνίας του για την πυρκαγιά στην Πεντέλη, η οποία πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Ο Μητσοτάκης ακύρωσε άρον άρον την περιοδεία του επειδή στο Μαξίμου έφτασαν από χθες πληροφορίες ότι οι κάτοικοι της Πρέβεζας του ετοίμαζαν θερμή υποδοχή με πανό και έντονες αποδοκιμασίες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του PrevezaBest, στα τείχη της Αρχαίας Νικόπολης αναρτήθηκε ένα μεγάλο πανό με υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού και μέσα σε λίγες ώρα έφτασαν φωτογραφίες και πλήρης ενημέρωση στο Μαξίμου. Οι άνθρωποι του Μητσοτάκη ενημερώθηκαν για τις αντιδράσεις και την οργή των κατοίκων, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η επίσκεψη. 

Σύμφωνα το ρεπορτάζ, η Πρέβεζα μπήκε εμβόλιμα στο πρόγραμμα της περιοδείας του Πρωθυπουργού και δεν υπήρχε καμία εξαγγελία.  Γι’ αυτό επιλέχτηκε η Αρχαία Νικόπολη ως τόπος συνάντησης, πέραν από το κέντρο της Πρέβεζας που επρόκειτο να βρεθεί. Μάλιστα, άτομα της φρουράς του Μητσοτάκη είχαν φροντίσει να επισκεφθούν όλα τα σημεία απ’όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός, ενώ πήγαν να «τσεκάρουν» ακόμα και την καφετέρια όπου θα καθόταν.

Τελικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ταξίδι αναβλήθηκε, αφού η μεταφορά του τμήματος λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, που έχει προκαλέσει σοβαρό επικοινωνιακό πρόβλημα και αντιδράσεις στην περιοχή, με τους συνεργάτες του Μητσοτάκη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προστατεύσουν την εικόνα του, διαρρέοντας ότι ο πρωθυπουργός έμεινε τελικά εδώ για να ενημερώνεται για την φωτιά στην Πεντέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This