Η συστατική επιστολή του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αγιαβέφε και τα σκανδαλώδη ψέματα

Παραπλάνησε και το υπουργείο Εσωτερικών και την Προεδρία της Δημοκρατίας;

Must Read

Μεγάλη ουρά φαίνεται να έχει η περίεργη υπόθεση πολιτογράφησης του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου, Γιασάμ Αγιαβέφε. Και εμπλέκεται προσωπικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιας και είχε υπογράψει συστατική επιστολή.

Σε αυτή τη συστατική επιστολή διαβεβαίωνε ότι ο Αγιαβέφε είναι επιχειρηματίας διεθνούς εμβέλειας. Και το αποδείκνυε αναφέροντας πως έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του «Forbes». Όμως φαίνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε ψέματα.

Σύμφωνα με το Documento, ο Τούρκος που πολιτογραφήθηκε Έλληνας, δεν ήταν ποτέ στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη! Μια φορά αναφέρθηκε το «Forbes» στο όνομά του, στις 10 Ιουλίου 2020, και αυτή ήταν για ύποπτη επιχειρηματική δραστηριότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και γεννώνται σοβαρά ερωτήματα, μιας και όπως εκ των υστέρων δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Αγιαβέφε. Πως λοιπόν εγγυήθηκε για αυτόν; Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παραπλανήσει τόσο το υπουργείο Εσωτερικών, όσο και την ίδια την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Υπόλογος ο κύριος υπουργός για μια ακόμη φορά, αν και δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτάκι του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This