Πέμπτη 17/6/2021

Το ΚΚΕ κατακεραυνώνει τον Μπογδάνο – Τον κατηγορεί για… χαφιεδισμό

Για συμπεριφορά «χαφιεδικού τύπου» στηλιτεύει τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το ΚΚΕ, μετά την αποκάλυψη από τον τελευταίο στοιχείων διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, ο οποίος συνεπλάκη με τα ΜΑΤ. Ο συγκεκριμένος απεικονίζεται σε φωτογραφία να κλωτσά αστυνομικό, ωστόσο το όνομά του δεν είχε γίνει γνωστό.

Το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος αποδοκιμάζει στην ανακοίνωσή του τόσο τον βουλευτή όσο και το κανάλι που τον φιλοξένησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο, και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχός συγγενής