12/8/2022

Μιλούν για υποκλοπές, αυτοί που έστησαν εξεταστική με …υποκλοπές!

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Ξέχασαν τις καταγγελίες της «δημοκρατίας» για την παρακολούθηση 17 βουλευτών ή τις «κασέτες Μιωνή»; 

Εντύπωση προκαλεί η «έκπληξη» με την οποία αντιμετωπίζουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ το εξελισσόμενο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Εντύπωση όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά διότι τα δύο συγκεκριμένα κόμματα όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας προκειμένου να αποφύγουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην πραγματικότητα, όμως, καμία άλλη έκφραση πέραν του «απύθμενη υποκρισία» δεν μπορεί να εκφράσει με ακρίβεια όσα προηγήθηκαν των χθεσινών παραιτήσεων Δημητριάδη και Κοντολέοντα.

Πόσο… περίεργη μοιάζει η σημερινή στάση των δύο κομμάτων, εάν συγκριθεί με τη σιγή ιχθύος την οποία συνεχίζουν να τηρούν όσον αφορά τις καταγγελίες της «δημοκρατίας» για την παρακολούθηση 17 βουλευτών…

Στα στοιχεία των αμερικανικών διωκτικών αρχών αλλά και κορυφαίων ερευνητικών οργανισμών της υφηλίου, αναφέρονται ονομαστικά 17 Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι έπεσαν θύματα παρακολούθησης από ένα σκοτεινό κύκλωμα, μιλάμε για μία πρωτοφανή υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος του έθνους.

Πόσο περίεργη μοιάζει η σημερινή στάση των δύο κομμάτων όταν σημαίνοντα στελέχη τους, όπως ο Θάνος Πλεύρης, ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, λίγο καιρό πριν, κατά τη διάρκεια προανακριτικής επιτροπής, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να «νομιμοποιήσουν» προϊόντα υποκλοπών, χρησιμοποιώντας τις «κασέτες Μιωνή» προκειμένου να «διερευνήσουν» την αλήθεια…

Δικά τους, προσκείμενα φιλικά μέσα με παράδοση στις υποκλοπές, προανήγγειλαν μάλιστα τις συγκεκριμένες «κασέτες», πολλούς μήνες πριν δημοσιευτούν! Τα ίδια ΜΜΕ, δημοσίευαν άλλες υποκλοπές που είχαν διαπράξει οι ίδιοι, εις βάρος πρώην υπουργών!

Μπορούν, άραγε, οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι λίγο καιρό πριν έκαναν δεκτά προϊόντα υποκλοπών μόνο και μόνο επειδή τους ήταν χρήσιμα στο να διωχθούν πολιτικοί τους αντίπαλοι, να διερευνήσουν σήμερα υποθέσεις σαν αυτήν που προέκυψε, ακόμη και εάν τελικά γίνει η εξεταστική επιτροπή που ζητά το ΠΑΣΟΚ και την οποία φαίνεται ότι δέχεται η Νέα Δημοκρατία;

Δημοφιλείς ειδήσεις  Χαράλαμπος Αθανασίου: «Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών»

Μπορούν αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα για τις παρακολουθήσεις βουλευτών της πλειοψηφίας, που καμώνονται ότι δεν άκουσαν τίποτε, δεν είδαν τίποτε για τις παρακολουθήσεις ακόμη και νυν υπουργών σε νευραλγικά πόστα, να ισχυρίζονται ότι δεν είχαν γνώση τού τι ακριβώς συμβαίνει; Μπορούν αυτοί που αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της «δημοκρατίας» να πείσουν ότι εκπλήσσονται από όσα αποκαλύπτονται σήμερα για τη δράση της ΕΥΠ;

Πρόκειται περί ενός ακόμη ρεσιτάλ υποκρισίας ή απλά τώρα «είδαν το φως το αληθινό» τόσο στο Μαξίμου όσο και στη Χαριλάου Τρικούπη, και αποφάσισαν ότι οι υποκλοπές είναι τελικά κάτι κακό;

Επιστολή-βόμβα με στοιχεία από τις αμερικανικές διωκτικές αρχές στην αρμόδια επιτροπή – Μείζον θέμα κατασκοπείας

Μία επιστολή-κόλαφος εστάλη στον πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής θεσμών και διαφάνειας από τον εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη.

Στην συγκεκριμένη επιστολή παρατίθενται ατράνταχτα στοιχεία από τις Αμερικανικές διωκτικές αρχές, διεθνείς οργανισμούς και ερευνητικές ομάδες. Αλλά και μία επιστολή διακεκριμένου Βρετανού νομικού, ο οποίος έπεσε κι αυτός θύμα του ίδιου κυκλώματος.

Στα στοιχεία που συνάπτονται και πλέον είναι στα χέρια της επιτροπής και του προέδρου της, αναφέρονται ονομαστικά 17 Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι έπεσαν θύματα παρακολούθησης από ένα σκοτεινό κύκλωμα, το οποίο στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής ασφάλειας αλλά και του ίδιου του πολιτεύματος. Μέσα στα ονόματα είναι και αυτό του προέδρου της επιτροπής!

Διαβάστε την επιστολή όπως εστάλη:

«Προς:
κ. Αθανάσιο Μπούρα
Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας
Βουλή των Ελλήνων
Κοιν: – κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
– κ.κ. Προέδρους κομμάτων
– Μέλη της Ειδικής Μόνιµης Επιτροπής

Δημοφιλείς ειδήσεις  Mπέρδεψε τη ΔΕΘ… με τη ΜΕΘ η Πελώνη

Αξιότιµε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του αιτήματος του κ. Πρωθυπουργού για έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής σας, µε σκοπό τη διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για εγκατάσταση παράνομου λογισμικού στο “κινητό” του τηλέφωνο και πιθανές υποκλοπές συνδιαλέξεὠν του, σας αποστέλλω -λόγω προφανέστατης συνάφειας των υποθέσεων- στοιχεία για τις υποκλοπές/hacking των λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) 17 βουλευτών (συμπεριλαμβανομένου του δικού σας), εμού, στελεχών της εφημερίδας µας, δικηγόρων και άλλων προσώπων.

Τα στοιχεία βασίζονται: – α) στην, απὀ 16/5/2022, προφορική κατάθεση του Βρετανού δικηγόρου της «δημοκρατίας» κ. David Hooper στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του άρθρου 86, παρ. 4 του Συντάγματος, κα Κων. Αλεβιζοπούλου, η οποία διερευνούσε τις ψευδείς -όπως αποδείχθηκε µε το αµετάκλητο βούλευμα του Δικαστικού Συµβουλίου- καταγγελίες του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάµπυ Μιωνή, – β) στο, από 9/11/2021, αρχικό γραπτό υπόμνημα του κ. Hooper και — γ) στο, από 6/12/2021, συμπληρωματικό υπόµνηµα του κ. Hooper (τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα επιστολή µου).

Όπως ενόρκως καταθέτει ο κ. Hooper, όλα τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο συνεργασίας του, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, µε το FBI των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και επαφών του µε το εξειδικευμένο ινστιτούτο Citizens Lab του Πανεπιστηµίου του Τορόντο και στελέχη του διεθνούς ειδησεογραφικού οργανισμού Thomson Reuters. Τα κατατεθέντα στοιχεία αποδεικνύουν τη διάπραξη των εγκληµατικών ενεργειών των υποκλοπών/hacking την περίοδο 2015-16, όταν η «δημοκρατία» διερευνούσε τη “λίστα Λαγκάρντ”. Ωστόσο, πλήθος άλλων ενδείξεων δείχνει τη συνέχιση των παράνομων παρακολουθήσεων μέχρι και τον Αύγουστο του 2019, όταν συνελήφθη, στη Νέα Υόρκη, απὀ το FBI ο Φυσικός αυτουργός τους, Ισραηλινός ντετέκτιβ Άβιραμ Αζάρι.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Διορισμένοι της Ν.Δ. εμφανίζονται ως... στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Λόγω της ταχύτητας ολοκλήρωσης της ανακριτικής διαδικασίας απὀ την κα Αλεβιζοπούλου, δεν ήταν δυνατή η δρομολόγηση δικαστικής συνεργασίας µε τις ΗΠΑ για την αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων της λεγόμενης “ελληνικής πτυχής” του διεθνούς δικτύου παρακολουθήσεων µε κεντρικό πρόσωπο τον Αζάρι, ο οποίος εἶναι προφυλακισμένος από το 2019, ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του Δικαστηρίου της Νότιας Περιοχής της Νέας Υόρκης στις 20 Απριλίου 2022 και η ποινή κἀθειρξής του θα ανακοινωθεί στις 4.30 µ.µ.της 19 Οκτωβρίου 2022.

Είναι απαραίτητο για την προστασία των θεσμών, το κύρος της Βουλής των Ελλήνων και την ελευθερία του Τύπου, η Επιτροπή σας να διερευνήσει ταυτόχρονα και αυτή την υπόθεση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξύπνησαν μνήμες του 2015: Ο Μητσοτάκης διασύρει τη χώρα!

Ποιος ξένος ηγέτης θα θεωρήσει αξιόπιστο έναν Έλληνα πρωθυπουργό και θα συνομιλήσει μαζί του, όταν αυτός κατασκοπεύει τους πολιτικούς αντιπάλους του;

Σταικούρας: Βιομηχανία… fake καλών νέων!

Συνεχίζει την άχαρη προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα, δημιουργώντας θετικό κλίμα για την οικονομία...

Ο Μητσοτάκης ακυρώνει τον Πρωθυπουργό! 

Για άλλα δεσμεύτηκε στο διάγγελμά του, άλλα πέρασε στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Χαράλαμπος Αθανασίου: «Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών»

«Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον...

Σε απόλυτο πανικό ο Μητσοτάκης, ζητάει τα ρέστα από τον Τέλλογλου!

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των...

Διορισμένοι της Ν.Δ. εμφανίζονται ως… στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Ο Κυριάκος Μπερμπερίδης ο οποίος είναι μέλος των Τομέων Υγείας & Πολιτικής Υποστήριξης της...

Mπέρδεψε τη ΔΕΘ… με τη ΜΕΘ η Πελώνη

Viral έγινε το σαρδάμ της Αριστοτελίας Πελώνη, η οποία έμπλεξε τη ΔΕΘ με τη...

Ο Αντώναρος καταγγέλλει ότι τον παρακολουθούν: «Δεν είμαι ο μόνος…»

Ότι έχει γίνει στόχος παρακολούθησης με τις συνομιλίες του να καταλήγουν στο γραφείο του...

Ο Κουτνατζής στη θέση του Δημητριάδη – Στον «πάγο» ο Μπρατάκος

Αντικαταστάτης του Γρηγόρη Δημητριάδη μετά την παραίτησή του, ορίστηκε τελικά ο Στέλιος Κουτνατζής, παρά...

Απαντήσεις για την απόσυρση των τεθωρακισμένων BMP1 από τα νησιά ζητά o ΣΥΡΙΖΑ

«Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα εάν αληθεύουν δημοσιεύματα που αναφέρουν εσπευσμένη απόσυρση των...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Ο 80χρονος πατέρας είχε πάει να «σώσει» την κόρη του

Οξύθυμος ο δράστης, δημιουργούσε φασαρίες - Ο ηλικιωμένος είχε πάει να απομακρύνει την κόρη του και το εγγόνι του

H Πόπη Μαλλιωτάκη είναι αποφασισμένη να μην ξαναφορέσει σουτιέν

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με...

Τον σακάτεψε στο ξύλο – Μπουνιές μετά από τροχαίο στη Σαντορίνη

Αποτρόπαιες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στα Φήρα της Σαντορίνης μετά...

Τραγωδία στο Πολεμικό Ναυτικό: Αντιπλοίαρχος πέθανε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας

Το Πολεμικό Ναυτικό θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Αντιπλοιάρχου...

Η Λουπέσκου, ο Τράγκας και το μυστικό βουτηγμένο στο… αίμα!

Η Αντζυ Λουπέσκου, η διακεκριμένη ερευνήτρια της μεταφυσικής, ψυχολόγος,...

Η πιο τολμηρη φωτογραφία του 2022: H Όλγα Σκιαδαρέση κάνει ολόγυμνη μπάνιο στη θάλασσα

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα, έχουν αποκτήσει...

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το προσεχές τριήμερο

Έντονη αστάθεια στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, κυρίως...

«Ένα ολόκληρο χωριό βρωμάει ψοφίμι» – Τραγικές εικόνες στη Θεσπρωτία

Εικόνες γροθιά στο στομάχι έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή...

Άφωνος ο Μάρκος Σεφερλής όταν ζήτησε τον λογαριασμό σε ταβέρνα 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Μάρκο Σεφερλή, όταν εκείνος...

Αυτός είναι ο 50χρονος που έριξε οξύ στην πρώην σύζυγό του – «Το έκανα γιατί είχαμε οικονομικές διαφορές»

Τι φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς όταν τελικά «λύγισε» και ομολόγησε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ